Termeni de utilizare

CONDITII DE UTILIZARE


AnunturiUK.com este un website care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a publica anunturi online gratuite.

  Termenii se refera la conditiile de utilizare a website-ului AnunturiUK.com.

  Accesand sau utilizand website-ul AnunturiUK.com, va dati in mod automat acordul fata de termenii si conditiile de mai jos.

 

Drepturile utilizatorului AnunturiUK.com

  Utilizatorul AnunturiUK.com are dreptul sa vizualizeze site-ul pe ecranul calculatorului, sa posteze anunturi personale, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic exclusiv in scopuri personale, non-comerciale.

 

Atentionare privind fraude posibile

  Fiecare utilizator este raspunzator in intregime de informatiile pe care le transmite si de tranzactiile pe care le efectueaza.

  Este recomandata acordarea atentiei maxime mesajelor schimbate cu potentialii vanzatori/ cumparatori.

  NU exista nici un un sistem de certificare a anunturilor sau de control al platilor privind ofertele postate in acest site care sa fie in vreun fel aprobat sau sprijinit de catre AnunturiUK.com.

  Sursa anunturilor: fiind un site public, cu utilizare gratuita si deschis oricarui utilizator care are acces la Internet, sursa anunturilor nu este cunoscuta in totalitate detinatorului si administratorului acestui site.

  Orice frauda sesizata poate fi raportata la info@AnunturiUK.com.

 

Obligatiile utilizatorului AnunturiUK.com

  1. Sa nu foloseasca website-ul pentru a incarca, publica sau transmite in alt mod anunturi cu un continut ilegal, defaimator, amenintator, abuziv, vulgar, rasist, care afecteaza intimitatea altei persoane sau ofenseaza in alt mod terte persoane;

  2. Sa nu pretinda ca este o alta persoana sau un reprezentant al unei institutii daca acest lucru nu este adevarat si sa nu posteze anunturi in numele unei alte persoane sau institutii fara acordul acesteia;

  3. Sa furnizeze date corecte de identificare ale propriei persoane;

  4. Sa nu posteze, incarce sau sa transmita prin intermediul website-ului materiale asupra carora nu are dreptul legal de transmitere sau difuzare, conform legilor romanesti si internationale, sau diferitor prevederi contractuale (informatii confidentiale, protejate prin drepturi de autor etc.).

  5. Sa nu foloseasca website-ul AnunturiUK.com pentru a incarca, posta sau transmite in alt mod materiale care contine virusi sau alte programe care sunt create sa distruga, intrerupa sau sa limiteze functionarea oricarui alt software, componente hardware sau echipament de telecomunicatii;

  6. Sa nu incarce, posteze sau sa transmita informatii despre modul de desfasurare a unor activitati ilegale, indiferent de natura acestora, in scopul de a promova acte ilegale;

  7. Sa nu colecteze si sa nu foloseasca in scop comercial date personale despre ceilalti utilizatori ai serviciilor AnunturiUK.com.

 

Publicarea anunturilor

  Administratorul site-ului are dreptul de a decide publicarea sau nepublicarea anunturilor completate de utilizatorii website-ului, fara nici o notificare prealabila, in vederea respectarii legislatiei in vigoare si a bunelor moravuri. De asemenea nu se vor accepta SPAM-urile - zeci de anunturi cu acelasi continut.

 

Clauza de neraspundere

  Administratorul site-ului nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate in cadrul anunturilor publicate pe website-ul AnunturiUK.com. Aceasta inseamna ca dumneavoastra si nu AnunturiUK.com., sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le faceti publice in cadrul site-ului pus la dispozitie de AnunturiUK.com.

Utilizatorii AnunturiUK.com inteleg si isi asuma intreaga responsabilitatea pentru continutul materialelor postate, Administratorul site-ului neputand fi tras la raspundere pentru anunturile publicate automat de catre utilizatori pe acest website. Administratorul site-ului nu va putea fi tinut raspunzator fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului AnunturiUK.com.

 

Clauza de confidentialitate

  Utilizatorii AnunturiUK.com inteleg faptul ca din momentul completarii si salvarii anuntului personal, informatiile continute de acesta devin publice pe website.

  Administratorul site-ului nu va divulga datele dumneavoastra unor terte persoane, decat in cazul in care aceasta este necesar pentru a respecta legea. Astfel, AnunturiUK.com isi rezerva dreptul de a va dezvalui identitatea (sau orice informatii pe care le avem de la dumneavoastra) in eventualitatea unei plangeri sau intentarii unei actiuni judecatoresti ca urmare a unui anunt transmis de dumneavoastra.

 

Modificari in termenii si conditiile de utilizare

  Administratorul site-ului poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site! Utilizarea site-ului de catre Dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre Dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.

 

  Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romaneasca in vigoare. Incalcarea obligatiilor mentionate constituie o violare a drepturilor administratorului site-ului si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare forurilor judecatoresti.

  Legea Dreptului de Autor trebuie respectata additional termenilor si conditiilor de mai sus.

Mergi sus